Chiropractie Sikking

Chiropractie Sikking is gevestigd in een multidisciplinaire praktijk. In de praktijk zijn onder andere fysiotherapeuten met diverse specialisaties aanwezig. Verder zijn er diëtisten, logopedisten en podologen gevestigd op de locatie. Een grote oefenruimte is aanwezig waar door de fysiotherapeuten en sportinstructeurs fysio-fitness wordt gegeven in groepsverband of zo nodig individueel. Door de aanwezigheid van de diverse disciplines op de locatie worden patiënten goed begeleid en krijgen ze de zorg op maat die ze nodig hebben.

 

 

 

Somatic De Fysioclub is het fysiotherapeutisch orthopedisch behandelcentrum van de Utrechtse Heuvelrug met vestigingen in de verschillende dorpskernen. Een professioneel team staat dagelijks voor u klaar!

Somatic De Fysioclub is een fysiotherapie praktijk met jonge, enthousiaste en professionele therapeuten. Ze werken volgens het principe van actieve revalidatie en functionele training. Ze vinden het belangrijk dat cliënten zelf aan hun herstel werken. De therapie is erop gericht hen daarbij zoveel mogelijk te stimuleren en te activeren. Naast begeleiding en behandeling van houdings- en bewegingsstoornissen, bieden ze speciale programma’s voor mensen met chronische problemen in bijvoorbeeld het bekkengebied.

Meer weten over Somatic De Fysioclub, ga dan naar hun website voor meer informatie.