Opening Chiropractie Sikking

Opening chiropractie Sikking

Chiropractie Sikking is sinds 1 oktober 2013 geopend. Na maanden van voorbereiding heeft chiropractor Dirk-Jan Sikking de stap genomen om zijn eigen praktijk te starten. Dirk-Jan heeft in het verleden als fysiotherapeut gewerkt in Doorn. Ik ben daarom geen onbekende in de omgeving en de keuze om mijn eigen praktijk in Leersum op te zetten is dus ook geen verrassing. Ik heb een goed gevoel bij de bosrijke omgeving van de Utrechtse heuvelrug waar ik ook vaak op de wielrenfiets te vinden ben. De mensen zijn vriendelijk, veelal sportief en daar kan ik mij goed in vinden.

Voor Leersum was Dirk-Jan werkzaam in Zutphen en Bournemouth (UK) als chiropractor. Op dit moment ben ik nog 3 dagen werkzaam in Zutphen, maar ga dat dit jaar rustig afbouwen om me daarna fulltime te kunnen vestigen in Leersum.

Vanaf oktober is de praktijk 2 dagen per week geopend, te weten op maandag en donderdag van 08.00-17.00. Chiropractie Sikking is gevestigd in de grote multidisciplinaire praktijk van Somatic  in Leersum wat een bekende naam is op de Utrechtse heuvelrug. Doordat ik voorheen ook bij Somatic heb gewerkt ken ik nog veel van de bestaande collega’s wat de samenwerking tussen de 2 professies makkelijker maakt. Dit komt ten goede van de patiënt. Ik kan me vinden in de werkwijze van Somatic en ik denk dat we goed samen kunnen werken. Chiropractie en fysiotherapie kunnen elkaar goed aanvullen en als het contact onderling goed is. Vaak heeft de patiënt een bepaalde voorkeur waarmee deze start. Als de behandeling niet optimaal is kan er door overleg voor een andere behandelstrategie gekozen worden.

Leave a Comment