Multivitamines

De herfst is al flink huis aan het houden en de winter komt er aan. Veel mensen krijgen weer last van verkoudheid, hoestjes en fysieke ongemakken. Een run ontstaat om maar voldoende 'vitamine boosters' en andere supplementen te nemen om de verkoudheid af te wenden. Wat is de rol van deze multi-vitamines, werken ze echt en waar moet ik op letten als ik dit wil aanschaffen.

Vitaminen en mineralen zijn voedingsstoffen die nodig zijn om de menselijke cellen goed te laten blijven functioneren. Ze zijn van belang voor de groei, het onderhoud en het blijven functioneren van het lichaam. Niet altijd is de hoeveelheid vitaminen en mineralen in de voeding voldoende. Leeftijd, een onregelmatig eetpatroon, luchtverontreiniging, roken, stress-situaties of langdurig medicijngebruik kunnen de behoefte aan vitaminen en mineralen verhogen.

Echter, de meeste multivitamines die worden verkocht in drogisterijen/supermarkten zijn niet van de beste kwaliteit. Vaak zijn de vitamines die hier in gestopt worden van goedkopere kwaliteit waardoor de opname in het lichaam vaak slechter is. Kortom daar heb je gewoon minder aan.

Een multivitamine, mits van goede kwaliteit kan een goede aanvulling zijn op je dagelijkse voeding en zorgt er op deze manier voor dat je geen tekorten laat ontstaan en het lichaam normaal kan blijven functioneren.

Chiropractie Sikking werkt samen met een bedrijf wat gespecialiseerd is in voedingssupplementen. Dit onderscheid zich door gebruik te maken van nagenoeg alleen maar natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Hierdoor wordt dus oa een multivitamine gecreëerd waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt.

Wil je meer weten over hun producten en hoe je hier aan kan komen reageer dan op dit bericht en chiropractie Sikking kan je dan verder informeren.

Leave a Comment