Waarnemend chiropractor

Imke van Loon

Imke is opgegroeid in de Randstad. Na het behalen van haar VWO diploma heeft ze eerst Gezondheidswetenschappen gestudeerd in Maastricht waarna ze chiropractie is gaan studeren aan het AECC, in Bournemouth Engeland. Daar zat ze bij Dirk-Jan in de klas. Nadat Imke jarenlang in Den Haag heeft gewerkt in een particuliere chiropractiepraktijk werkt ze nu als waarnemer in verschillende praktijken. Naast de reguliere chiropractie heeft Imke zich ook gespecialiseerd als sportchiropractor en ziet en behandelt ze veel (top)sporters. Naast de normale chiropractie heeft ze vorig jaar ook haar diploma in de dierenchiropractie behaald en behandelt ze met enige regelmaat paarden en honden.

Imke is al jarenlang actief in de PR-commissie van de Nederlandse Chiropractoren Associatie. In haar vrije tijd is Imke graag bij haar paard en beoefent ze triathlon. Imke zal als waarnemend chiropractor aanwezig zijn in de praktijk bij afwezigheid van de andere chiropractoren.

Imke van Loon is lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie en Stichting Chiropractie Nederland. Tevens is zij lid van de European Chiropractors’ Union.